Over ons

Volmachten

Over ons

Volmachten

Gevolmachtigde

De Burcht biedt haar dienstverlening uitsluitend aan via gevolmachtigden. Deze kunnen naast de verzekeringsproducten van De Burcht ook producten van andere verzekeraars aanbieden. Een verplichting om verzekeringen in volmacht bij De Burcht onder te brengen bestaat niet. De gevolmachtigd agent werkt zoals een verzekeraar en neemt derhalve diens werkzaamheden grotendeels over. De gevolmachtigde accepteert en muteert verzekeringen, voert de polis administratie en incasseert de premie. Daarnaast kan hij voor de meeste verzekeringen de schadeafwikkeling zelfstandig regelen. Ook kan een gevolmachtigd agent zaken accepteren via een verzekeringsintermediair die door haar is aangesteld.

De Burcht werkt intensief samen met Assuradeuren Gilde (www.assuradeurengilde.nl). Hierdoor kan De Burcht gebruik maken van state of the art systemen voor het afsluiten en administreren van haar verzekeringsproducten. Deze slimme oplossingen worden niet alleen ingezet voor een efficiënte administratie, maar ook voor het doorlopend analyseren en verbeteren van onze dienstverlening.

Het aanspreekpunt voor de producten en dienstverlening van De Burcht is de gevolmachtigde of de door haar aangestelde intermediair. Uiteraard is het altijd mogelijk om voor relevante zaken rechtstreeks contact met ons op te nemen.